Den stora dagen

Bröllopet är en av livets stora höjdpunkter och milstolpar. Jag älskar att föreviga både ceremonins högtidsstund och kvällens festligheter. Jag garanterar att ni får bilder som speglar dagen och bevarar upplevelsen som fina minnen. Jag är flexibel och lyssnar på era önskemål och gör mitt yttersta för att tillgodose dem.
Alla bröllopsfotograferingar börjar med ett avstämningsmöte där vi går igenom vad ni önskar, från en kort fotosession med enbart vigsel och porträtt till hela dagen, från förberedelser till fest. Vi diskuterar även vad ni vill ha för stil på fotona. Efter detta möte gör vi en bokning och börjar förbereda. Jag hjälper er att hitta vackra ställen för porträttfotografering och ser till att ni hela dagen är bekväma med fotograferingen.

Utöver bröllopsdagen kan ni välja att lägga till extrasessioner, allt från bilder som passar till inbjudan, möhippa/svensexa eller en boudoirsession.

Bilderna levereras digitalt. Vill ni ha utskrifter eller fotoalbum så finns även det som tilläggstjänser (dock med en extra veckas tillägg i leveranstid).

För er som gifter er borgerligt i Malmö rådhus har jag ett färdigt paket för er som vill ha en prisvärd fotografering, läs mer här.

För att se fler bilder titta på min bröllopsportfolio här. 

Har ni frågor eller tveksamheter svarar jag gärna på alla era frågor, skicka gärna ett mail. 

Black week kampanj!!!
Under hela november erbjuder jag 25% rabatt på nedanstående priser!!!
(Passar inte paketen så hör av er så ordnar vi något som passar just er!)
Silver

5000:-

* Planeringsmöte
* Bröllopsporträtt i anslutning till vigsel
* Vigsel
Guld

11000:-
* Planeringsmöte
* Bröllopsporträtt på valfri plats
* Vigsel
* First look eller delar av förberedelser alternativt middag
Platina

19000:-
* Planeringsmöte
* Förberedelser
* First look
* Bröllopsporträtt
* Vigsel
* Middag och dans
* Golden hour fotosession
Tillägg
Vi diskuterar vad ni önskar och kommer överens om omfattning som motsvarar era förväntningar. Extrasessioner före/efter bröllopsdagen, bilder till inbudan, fysiska album etc etc
Back to Top